Sponsor nu een kind

Projecten

Inleiding

In 2016 kregen wij het bericht van Richard Echodu (schooldirecteur) over 2 kinderen. Zij leefden zonder ouders bij een oma die slecht voor hen zorgde. Zij gingen niet naar school en zagen er slecht verzorgd uit. Sindsdien worden deze kinderen door Gerben en Naomi gesponsord, en nu enkele jaren verder is er duidelijk groei en verbetering bij ze te zien (zie foto ;-)! Ze ontwikkelen zich goed en doen erg hun best op school.

Hulp voor kinderen Afrika

In het Amuria district zijn er veel kinderen die in een vergelijkbare situatie leven. Juist deze kinderen willen we een toekomst geven door ze te laten sponsoren door Nederlanders die graag hier aan hun toekomst willen bijdragen.

In Oeganda hebben juist de kinderen die naar school gaan een toekomst. Daar leren zij Engels, hoe ze voor zichzelf en elkaar moeten zorgen en als er genoeg geld is kunnen zij daarna een vervolgopleiding doen en hebben hopelijk daarna een baan. Met het geld dat ze dan verdienen kunnen zij hun gezin/familie onderhouden.

 

Doelstelling

Kinderen een toekomst te geven door hen naar school te laten gaan, waardoor zij in de toekomst zichzelf en hun gezin/familie kunnen onderhouden.

Doelgroep
Kinderen die wonen in het Amuria district, niet naar school gaan en in een zorgelijke situatie leven.
Projecten

Inhoud project

Door middel van een maandelijkse bijdrage door een sponsor uit Nederland kan een kind naar school. Dankzij onze contactpersoon, de directeur van de school, worden wij als stichting en de sponsor op de hoogte gehouden van het kind door middel van een rapport, foto of korte update.
. 

Financiën

Voor € 25,- per maand krijgt één kind alles wat nodig is om echt naar school te kunnen:

  • Elke doordeweekse dag les op een échte school
  • Schoolkleding en sportkleding
  • Twee keer per dag een warme maaltijd
  • Schoolspullen (schriften, pennen, etc.)
  • Een matras
    .

Voor veel kinderen daar is dit een levensveranderende kans!

Wil je meer weten of je aanmelden
om voor € 25,- per maand
een kind een nieuwe toekomst te geven?

Vul dan nu onderstaand contactformulier in.
Kinderen helpen in Afrika Oeganda
Kinderen helpen in Afrika Oeganda