De Stichting

Care with a Mission

De Stichting

Het bestuur van stichting Care with a mission bestaat uit:

Leden van het bestuur doen al deze activiteiten als vrijwilliger; ze ontvangen geen financiële vergoeding voor hun activiteiten.

Oprichters

Cees en Jannette Petersen

Het begin,

In de afgelopen jaren groeide bij Cees en Jannette Petersen de droom om zorg te verlenen aan mensen in ontwikkelingslanden. Enkele Jaren geleden zijn zij in Soroti, Oeganda geweest om te kijken hoe ze daar kunnen helpen. Via contact met o.a. Ronald Wokulira (arts), Richard Echodu (schooldirecteur) en vele anderen zijn zij tot de conclusie gekomen dat er, in sommige gebieden rondom Soroti, weinig tot geen zorg geboden wordt aan kinderen, ouderen. Ook voor de overige lokale bevolking is vaak geen of minimale medische zorg aanwezig. Om de hulp te bundelen voor deze mensen in nood riepen ze vanuit hun gezamenlijke passie in 2013 Stichting Care with a mission in het leven.

Cees

Cees - Diverse opleidingen

Inmiddels heeft Cees diverse opleidingen gevolgd tot Ontwikkelingswerker. Als verpleegkundige richt hij zich op het organiseren van de Medical Outreaches.

Jannette zet zich voornamelijk in voor de ouderen in Amuria, Oeganda. Samen met vrijwilligers organiseren ze elk jaar enkele hulpreizen naar Oeganda.

Bij Gerben en Naomi was er altijd al de droom om naar Afrika te gaan en mensen te helpen. Na hun eerste reis in 2014 zitten zij ook in het bestuur van Care with a mission.

Naomi zelf ook verpleegkundige, richt zich vooral op het kind project.
Gerben houd zich vooral bezig met het organisatorische gedeelte van de reizen.

Na zijn eerste reis in 2017 zit ook Adriaan in het bestuur. Adriaan richt zich vooral op de PR.